Skedsmo Cup 2018

Postet av Skedsmo Bryteklubb den 19. Sep 2019

SkedsmoCup 2018 lørdag 20 oktober.doc


SKEDSMO BRYTEKLUBB HAR DEN GLEDE Å INVITERE TIL 


SkedsmoCup 2018


Lørdag 20. oktober 2018

Sted:  Tærud Fjellhall på Skedsmokorset.


Elektronisk påmelding via Sportsadmin

Påmeldingsavgift betales på stevnet med Vipps/ Kontanter

Alle klubber må stille med dommer.


Veiing: 08:45-09;15 Knøtt og Bryteskole

Stevnestart: 10:00 Knøtt og Bryteskole 

Aldersbestemte klasser veiing 1015-1045 (gjelder også KM )

Stevnestart: 12:00 G/P 12 og 15, U,J,S

Stevnet avvikles på 4 matter.


Badstu fra kl: 09:00. Kafeteria fra kl: 08:30


Klasser;

Knøtt/ Bryteskole (eget stevne på 4 matter)

De fordeles i vekter etter antall brytere

G-12/P-12/G-15/P-15

Ungdom, Junior og Senior herre

U kvinner/ J og S kvinner


Bryting etter NBF’s regelverk

Kåring av beste klubb. 


Se vår hjemmeside for mer info http://skedsmo-bryteklubb.idrettenonline.no/

Påmeldingsfrist via Sportsadmin er 17/10-2018

Spørsmål kan rettes til stevneleder Ole Willy Molnes  47202363/ owm@eeteuroparts.noVELKOMMEN TIL SKEDSMOCUP 2018


Startkontigenter og påmeldingsregler


Følgende startkontigenter og påmeldingsregler gjelder for Tingperioden 2017-2019 (utdrag av

vedtatte tilleggsbestemmelser. Endelig bestemmelsestekst legges ut etter behandling i Lov og

appellkomiteen tidlig i oktober 2015):

Startkontingent

Ved alle konkurranser skal det av hver enkelt deltaker avkreves startkontingent som skal

medfølge påmeldingen. Ved påmelding etter fristens utløp påløper automatisk dobbel

startkontingent

Ved forfall blir ikke startkontingenten tilbakebetalt.

Startkontingent:

Nybegynnere/Knøtt                kr. 100,-

Nasjonale stevner                  kr. 150,-

Kretsmesterskap                    kr. 150,-

Alle norske mesterskap         kr. 200,-

2 dags stevner                       kr. 200,-

(…)

Påmeldinger

c) For stevner i olympiske stilarter og håndbak. Alle klubber som deltar med 3 eller flere deltakere skal melde på og stille med minst en dommer. For klubber som ikke oppfyller denne bestemmelsen skal arrangøren innkreve en avgift på kr 1500,-. Alle påmeldte klubber betaler en dommeravgift til arrangøren på 800,-. Godtgjørelse til dommere skal hver stevnedag være kr 400,- for kretsdommere og kr 800,- for forbundsdommere. Dommeransvarlig tilgodeses med en ekstra dag godtgjørelse. Summen utbetales dommere ved alle stevner av arrangøren. Deltagere på kretsdommerkurs får ikke dommerhonorar. Stevnearrangøren er ansvarlig for at det kommer tilstrekkelig antall dommere med rett grad til det aktuelle stevnet. Arbeidet må koordineres med den dommeransvarlige som Dommerkomiteen har utnevnt. Ved innleid stevnesekretær betales et honorar på minimum kr 800,- pr stevnedag, for kost og losji samt fri reise t/r fra stevnet. Det gis dispensasjon fra betaling for manglende dommer når klubbens dommer(e) på samme dato er tatt ut til representasjonsoppgaver for NBF.


Nye klubber er fritatt ekstra avgift for å ikke stille med dommer i ett år etter at de har blitt stiftet.Stevne plan/ praktisk informasjon.


Påmeldings avgiften betales i år ikke via sportsadmin men ved ankomst hallen.  Vi har Vips og tar kontanter.


Vi bryter på 4 matter for de minste frem til ca. 1200 hvor vi starter med de fra G/P 12 og oppover.


Dommermøte             0930 i dommergarderoben.


Lagledermøte             0945 ved siden av sekretæriatet.


Veiing Knøtt- Bryteskole                    0845-0915

Stevnestart bryteskole/ knøtt             10.00


Veiing for G/P 12 og oppover 1015-1045      ( i enden av gang v/ løpebane )


Stevnestart G/P 12 og oppover 1200


Premie utdeling for Bryteskole og Knøtt er ca. 1300-1400


Oppvarming for de eldste er på matte i løpebane.
Reisebrev fra EYOF 2019, Azerbaijan Baku

Postet av Skedsmo Bryteklubb den 19. Aug 2019

European Youth Olympic Festival 2019

Lagbilde med de norske utøværne før avreise til Gardemoen, Olympiatoppen Norge.

 Annen hvert år arrangsjeres EYOF av Eurpoean Youth Olympic Committees. EYOF (forkortelse for European Youth Olympic Festival), er et sportsarrangement for ungdom som holdes annet hvert år. Her er det i alt 10 idretter, blant annet turning, bryting, friidrett og sykling, og 48 ulike nasjoner med trenere, dommere, utøvere og supportere. I år var det i alt 3000 utøvere spredt ut i de 10 ulike idrettene.

I år var vi, Viktoia og Kasper Øverby, noen av de rundt 35 norske utøverne som ble tatt ut for å representere Norge under EYOF, i de 10 forskjellige idrettsgrenene avholdt i baku. Dette året ble vi tatt ut til dette arrangsjemanget hvor Kasper gikk i 55kg klassen og Viktoria i 61kg klassen. Til sammen var det 5 andre brytere med fra Norge.

Dette året ble EYOF avholdt 21. – 27 Juli i Baku, Azerbaijan, en uke fylt med idrettspenning, erfring, samhold og mange spektakulære prestasjoner fra den norske troppen. Vi fløy sammen med den norske troppen den 19. – 20 Juli. Vi mellomlandet i Russland, og derretter fløy vi til Baku som er hovedstaten i Azerbaijan. Gjennom turen bodde vi i den olympiske landsbyen i Baku.

 

Området som er markert blått på kartet er Azerbaijan.


Bryte troppen til EYOF 2019, bak fra venstre: Lars Sander Eriksen - Marius Dalsbotten - Kasper Øverby - Viktoria Øverby - Eren Andre Gjægtvik. Foran fra venstre: Gudrun Høie - Christoffer Andresen - Othelie Annette Høie - Anne Svarstad.

I EYOF var arrangsjemanget en del av en lansiktig utviklings- og læringsprossess for unge idretsutøvere. Derfor valgte Olympiatoppen å sette fokus på sentrale læringselementer i forbindelse med precamper, andre forbredelsestiltak og gjennomføring av mesterskapene. Fra 18. – 19 Juli holdt Olympiatoppen en precamp før felles avreise den 19. – 20. Juli. Årets program var fylt opp med mange interessange forelesninger og aktiviteter for å bedre samholdet til utøverne i den norske troppen. I precampen fikk vi litt informasjon om tilværensen, informasjon om kosthold og å holde seg frisk. I tillegg fikk vi undervisning i Antidoping Norge, i mål og samspillsregler og en «bli kjent» trening, pluss en mental trening.

Årets lag som best av foredrasgholdere, trenere, leger/fysiterapauter var:

 • Gudrun Høie

  Trener for jentene (bryting)

 • Eren Andre Gjægtvik

  Trener for guttene (bryting)

 • Lene Eide

  Lagets fysioterapaut

 • Jan W.

  Styreleder

 • Tonje Hinze

  Leder og anvsar for turen og for hele den norske troppen

Vi landet den 20. Juli i baku kl. 05.00. Kaseper brøt litt mindre enn 24 timer etter ankomst til den olympiske landsbyen. Kasper greide innvinga og brøt den 21. Juli. Der Møtte han Hleb Makaranka. Det ble et tap, teknisk fallseier (0-8). Det viste seg i etterkant at Hleb kom til finalen, og vant EYOF i år. Da fikk Kasper muligheten til å bryte om bronsje medalje. Da møtte han en Russer i neste Kamp. Der brøt Kasper mye bedre og sto en hel kamp, pluss at han skårte poeng. Det ble til slutt et tap på poeng og stillingen ble til slutt 3-6 til Russeren. Det viste seg etterhvert at Motstanderen brøyt seg fram til en bronsjefinale, som han vant. Kaseper endte på en 12. plass av 17 brytere totalt 

Viktoria skulle ut i aksjon den 22. Juli mot Iva Geric fra Croatia, bronsjevinneren fra årets EM. Der sto Viktoria en hel kamp og skårte 2 poeng. Geric ble dessverre litt for sterk denne gang og vant kampen 8-2. Iva Geric Tapte semi finalen, så Viktoria fikk ikke rekval i dette mesterskapet. Viktoria endte på en 9. plass av 14 brytere totalt.

  

Bilde 1 av hallen

Bilde 2 av hallen

 

Othelie brøt den 23. Juli. Det var 18 deltakere i 57kg klassen og hun trakk Roza Settanamazi, HUN som Othelie møtte i bronsefinalen i EM og som othelie vant etter en tett kamp. Nå skulle det også bli tett, Othelie vinner tilslutt 3:2 etter flott taktisk bryting. Så i 1/4-finale møtte hun LTU som hun vant 8:0 og fall. Dermed klar for semifinale mot EST hvor Othelie bryter utrolig bra og vinner 9-0 og er klar for finale mot BLR. Finalen ble en spennende kamp hvor Othelie fikk advarsel mot seg og lå under 1:0, deretter et flott løft av Othelie som kun ble 2 poeng. Så da ledet Othelie 2:1, så forsøkte hun et angrep som resulterte i 2 poeng til BLR og stillingen ble 3:2, så da måtte Othelie jage poeng med 25 sek igjen og ble med på en kontring og endte dessverre med tap på poeng 7:2. Men en flott sølvmedalje ble det til Othelie I årets EYOF i Baku.

 

Her er Othelie etter at hun tokk imot sølvmedaljen sin.

 

Når alle bryterne var ferdige med å bryte, så vi på de mange forsjellige idrettene. Førts ut var Judo som konkurerte dagen etter brytinga var over. Så tok turen vidre il turn jentene, og derretter til svømming hvor vi brytere heiet på svømmeren Jon. Til slutt dro vi å så på de mange finalene i fridrett. Alle bryterne, og judo utøveren med treneren sin, dro ut for å spise på Hard Rock Cafe i Baku. Vi dro også til byen som trusiter etter at idrettene var ferdige med å konkurere. Til slutt så deltokk vi på avsluttningssermonien før turen tokk oss hjem igjen til Norge den 28. Juli.

Bilde 1 fra avslutningssermonien

 

Etter denne konkuransen, og ikke minst fra reisen, sitter vi igjen med mange nye venner fra andre idretutøvere fra Norge, samt andre land, mange fine historier og erfaring som vi tar med oss videre, og ikke minst videre til skedsmobryteklubb. Vi har fått en skikkelig boost og mer motivasjon til å fortsette arbeidet videre.

Bilde 2 av avslutnngssermonien: Viktoria og Kasper ved siden av den olympsike fakkelen

Mvh

Viktoria og Kasper Øverby

 

 
Kasper Øverby - Norgesmester - 2019

Postet av Skedsmo Bryteklubb den 5. Feb 2019

2.februar gikk norgesmesterskapet i bryting for senior av stabelen i Oslo. Arrangørklubben Sportklubben av 1909 gjennomførte et flott arrangement med mange spennende kamper der totalt 79 utøvere konkurerte på matta.  4 brytere fra Skedsmo Bryteklubb stilte på NM.  Ungutten Kasper Øverby stilte i vektklassen 55Kg. Denne gangen møtte kun to deltakere i denne klassen og Kasper var dermed direkte klar for finalen mot Christoffer Andresen fra Halden Atletklubb. Dette ble en svært spennende og jevn kamp. Øverby fikk i siste omgang det siste og avgjørende poenget og sikret med det sin første gullmedalje i senior NM. Kasper er 15 år og ble med det den yngste fra klubben som har tatt norgesmestertittelen i seniorklassen.


Kasper er nummer 4 i rekken med norgesmerstittelen i klubben. Det er hele 10 år siden  Henriette Slåttum tok hjem forrige gullmedalje for klubben hvor hun tok gull i 2008 og 2009. Tidligere har Kristian Lian tatt norgesmestertittelen i 1996 og 1997 mens Roy Bymann vant i 1998. Det skjer mye positivt på alle plan i klubben med flere utøvere som er klare for å representere landslaget i internasjonale stevner i tiden fremover.  Klubben har en svært god bredde med små og store brytere på alle nivå. Alle er de stolte av å bryte med  “de 3 hester” på brystet, inspirert av Skedsmos kommunevåpen. Skedsmobryter i nasjonal lagkamp for kvinner

Postet av Skedsmo Bryteklubb den 16. Jun 2016


Viktoria Øverby (12 år) deltok lørdag 11.juli i 48 kg-klassen for lag SØR/ØST i nasjonal lagkamp for kvinner som gikk av stabelen på Fisketorget i Fredrikstad.

Det var et flott utendørs arrangement med masse bra bryting. På kvinnesiden stilte det to lag, Nord og Sør/Øst. Victoria møtte Norges junior landslagsutøver i 44/48 kg, Ramona Eriksen (20 år). Hun gikk inn med godt pågangsmot, forsvarte et angrep på bein og klinket til med et hodefall. Motstanderen var dessverre (og som forventet) sterkere samt mer rutinert og klarte å komme seg ut av fallpresset. Viktoria tapte senere kampen på fall. Veldig moro at jenter fra Skedsmo BK får slike muligheter, og sporty av Viktoria å ta denne utfordringen på strak arm. Håper dette fungerer som motivasjon for resten av jentene i klubben. Ønsker også å nevne Hedda Kvåle som stilte opp som supporter og var en eksemplarisk god lagvenninne denne dagen.

Nå gjenstår det noen dager med trening før de fleste tar en liten velfortjent sommerferie.

God sommer alle sammen!

Hilsen jentetrener Lisa1 Kommentar

Bryteskole Cup Onsdag 20 april kl. 1800

Postet av Skedsmo Bryteklubb den 10. Apr 2016

Skedsmo Bryteklubb har gleden av å invitere til onsdags-stevne i vårt treningslokale onsdag 20 april kl. 1800.

Startkontingent: kr. 100/ utøver ( dekker premie kostnader )

Påmeldingsfrist: mandag 18 april kl. 20.00

Stevnestart : kl. 1800.

Aldersklasse: Bryteskole og knøtt

Vi arrangerer et bryteskole stevne hvor tanken er å lage et enkelt arrangement. Vi setter opp vekter etter de som møter opp og lager ekstra kamper hvis det er ønskelig og nødvendig.

Det brytes på to matter.


Påmelding:

Bruk vedlagte påmeldingsskjema så blir det litt enklere for meg å sette opp kamplister.

Påmelding sendes til owm@eet.no

Etteranmeldelse går fint.