Bryteskole

Av Ole Willy

Bryteskolen har som målsetting å tilby barn i aldersklassen 6-10 år, jenter og gutter en allsidig og bryterelatert trening.

Treningen følger et program utarbeidet av NBF ( Norges Bryteforbund ) og er tilpasset vår definerte aldersgruppe.

Hovedmålet med treningen er å styrke koordinasjon, motorikk og bevegelighet via målrettetede øvelser og lek.

Treningen er lagt opp rundt akrobatikk, par øvelser, grepstrening og bevegelighet men det er også lagt stor vekt på lek i treningen. Det skal være positivt og moro og være på trening hos Skedsmo Bryteklubb.

Dette skal også være et rekrutteringsparti for barnepartiet.

Bryteskolen har ca. 12 økter med avslutning og diplom før jul, deretter får de muligheter til å delta på barnepartiet.

-Idrettsskolen/ Bryteskolen innbefatter;

-12 treninger inkl avslutning-Avsluttende prøver/ bryteknapp-T Skjorte-Allsidig trening som tar for seg akrobatikk, koordinasjon, ballspill, lek og bryting-Erfaren trener-Besøk av noen av Norges beste brytere i oppvisnings kamper og akrobatikk